19 juli

Hej. Jag har tagit studenten. Åkt flak. Varit på en världsfin och känslosam champagnefrukost med rörande tal, rader i studentmössor, fotografering och jordgubbar. Tagit farväl av mina älskade klasskompisar. Haft den bästa och värsta dagen i mitt liv fylld av tårar och eufori. Detta var för ungefär en och en halv månad sen och jag förstår inte hur tiden kan ha gått så fort. 

Jag har både jobbat och haft sommarlov den senaste tiden. Sommaren började med tre veckor som trädgårdsmästare i kyrkan tillsammans med bland annat min bästa vän William. Efter gräsklippande, städning och ogräsrensande så har jag mest gjort ingenting faktiskt. Hängt mycket med gamla högstadiekompisar, bränt sönder ryggen, badat, ätit glass, suttit på klippor i solnedgången och haft grillkväll med gänget. Ett riktigt traditionellt sommarlov helt enkelt. 

Vad som väntar i höst vet jag faktiskt inte. Jag kom enbart in som reserv på den fristående kurs i rättspsykologi på Stockholms Universitet som jag sökte, så efter att ha gråtit lite blod över det faktumet så får jag helt enkelt 1. hoppas på att jag faktiskt kommer in som reserv eller 2. läsa musikvetenskap som var mitt andrahandsval vilket jag kom in på. Det här med jobb är en liten detalj som jag också borde lösa till hösten. Men jag försöker leva efter mottot att allt löser sig. 

Tänkte att det kunde vara kul att visa ett litet livstecken åtminstone! Eftersom en bild som känt säger mer än tusen ord slänger jag ihop några collage med bilder från den senaste tiden när jag varit (otroligt) inaktiv här. Puss och kram.


RSS 2.0