uptown funk

Ville bara dela med mig av en typisk feel good-video och en låt som de flesta borde ha hört vid det här laget.

wallmans

I torsdags var jag, mamma, pappa och min syster som är här från USA tillsammans med sin flickvän på Wallmans i stan. Jag var fortfarande lite halvsjuk efter att ha haft feber dagen innan, men fan vad värt det var att jag följde med. Vi fick 6-rätters och blev tilldelad en egen servitör som mellan serveringen uppträdde på scen tillsammans med några andra sjukt duktiga sångare och dansare. Låter inte så extraordinärt när jag försöker förklara det såhär, utan det är nog något man måste uppleva själv. Rekommenderar det starkt hur som helst! göre göre göre.

clara

Här är fler bilder på min otroligt snygga kompanjon från vår fototräff på jullovet. I ärlighetens namn lyckades jag inte alls spara bilderna såsom jag redigerat dom för att ladda upp dom här, utan detta är ..... skärmdumpar. Ja, jag har screenshotat dessa bilder från photoshop. Nåväl, jag gillar dom och målet helgar medlen. Nu är de uppe iallafall! Och jag tycker om både bilderna och modellen väldigt mycket. 

snökaos och fotolektion

Hade fotolektion i måndags och skulle fånga Täby Centrums tågperrong i ett visst antal bilder. Här är tre av dom, bara för att visa upp något i bloggen och för att göra mödan värd med tanke på att det var x antal minusgrader och totalt snöfall. Sen senast jag hängde här har jag hunnit shoppa på Monkis rea (den är ju underbar), fyndat lite på Cubus och offrat lite för många hundralappar för ett par jeans från Topshop. När jag har tid ska jag fota och visa här, hur intressant det nu kan vara. Hörs när vi hörs!

8 januari

 
Första skoldagens lektioner blev inställda vilket innebar sovmorgon och en nice frukost till ett avsnitt av orphan black som förövrigt är en mycket mycket bra serie som jag och min syster nyligen upptäckt (finns på netflix!). Så istället ska jag och Sara åka till stan och fika och så hoppas jag på att få med mig ett par nya svarta jeans hem. Tänk att jag imorgon påbörjar min 26:e och sista termin i skolan. Helt jävla sjukt. 

21.54

Fick ett ryck och började leta inspiration till tatuering. Har länge varit inne på ett mönster snarare än ett motiv, och det är ungefär såhär jag just nu känner jag att vill ha den. Mellan skulderbladen, längre ner på ryggraden eller mellan brösten tycker jag även är en väldigt fin placering. Jag får se när jag vågar sätta mig under nålen. 

it's a kangaroo court

Idag hade jag och Clara äntligen photoshoot vid en ruffig byggnad vid nån mack i Täby. Blev extra nöjd med ett par till bilder som jag redigerade i camera raw men som av någon anledning inte vill laddas upp på bloggen så som jag redigerat dom. Mycket irriterande, men jag ska försöka klura ut vad som är problemet och sen får ni se dom också. 

3 januari

Jag hade ett satans bra nyår tillsammans med bland annat Elvira, Clara och Amanda. Kollade på fyrverkerier, var på hela två fester, träffade mycket nya människor och var inte i säng förrän 06.30. Dagen efter inleddes med chips till frukost och pizza till lunch, sen åkte jag direkt hem till Sara som kom hem från Thailand samma dag. Där spenderade jag kvällen och även hela nästa dag som bestod av våffelfrukost och pyjamas hela dagen innan vi mötte Lisa, William och Elise i stan för att bowla (jag kom sist som vanligt). Sen blev det lite dans på Ace också. Med andra ord har starten på 2015 varit jävligt schysst. 

lite halvbra mobilbilder sådär

RSS 2.0