om du är ensam är du inte ensam

Det är så fina solnedgångar nuförtiden, men jag lyckades inte ge just denna rättvisa och den finaste hittills har jag bara mobilbilder på. Helgen har varit ganska seg; mina halsmandlar har plågat mig och jag har mest ätit pizza och kollat på serier. Förutom igår kväll då, när jag, Elvira och Amanda gick ut och drack öl och hittade Clara och Jesper på en bar. Det var trevligt. Förutom det så är mitt liv lika intressant och spännande som en degklump och det vill jag gärna ha ändring på snart. HAJ

Har iallafall hittat en ny låt med Krunegård som kommer spelas sönder inom en snar framtid:

februari

Januari har redan passerat och det har varit en bra månad. Nu i helgen var jag och Sara hund- och hästvakter i en liten stuga mitt i skogen vilket var mycket mysigt. Måndag och tisdag har varit studiedagar så igår bestämde sig ett gäng i klassen för att gå ut och dricka lite öl, för att ta vara på ledigheten. Ett mycket bra beslut, och klockan halv 3 vandrade jag hem till min systers lägenhet genom ett snöigt, tyst och kallt Täby.

Denna dag har bestått av den godaste sushin jag ätit, fika i Vallentuna med mamma och så har jag sökt två jobb. Dessutom är min studentklänning påväg till mig och imorgon ska jag gå riskettan som det första steget mot att ta tag i körkortet. Har fått en motivation från ingenstans som jag verkligen känner att jag behöver ta vara på såhär i vintertider. Jag får se hur länge den håller i sig men det känns bra att den ens har hittat hit. Så jag är fan nöjd med tillvaron just nu. Här får ni ett mobilbildscollage som vanligt.


RSS 2.0