comeback eller något

Men hej på er. Här har ju en hel månad flytit förbi utan ett ljud. Augusti var en väldigt bra månad trots att inget dokumenterades här. Bland annat sprang jag och Emmy Midnattsloppet och det gick så otroligt bra med tanke på att båda två tagit oss runt milen en enda gång tidigare. Vi kämpade på och med lite hjälp av en high five från Mark Levengood och en sjukt peppande bana var vi klara efter en timme och fyra minuter. Jag hann även med tre kräftskivor på en vecka, ett gröna lund-besök och tillslut kom sista sommarlovsdagen som spenderades på ett café med Sara. Och så blev jag arbetslös också. Men det behöver vi inte prata om. (hjälp jag är fattig)
 
Det känns okej att vara tillbaka i skolan igen. Första veckan befann jag mig i någon sorts lyckobubbla av någon outgrundlig anledning, men den har det sakta stuckits hål på i takt med att sömntimmarna blivit färre. Är dock glad för att 1. Jag, Nina och Amanda har börjat på poledance vilket är mycket mycket bra träning för våra stackars armar och bra misshandel av våra numer blåmärksprydda ben. 2. Det börjar det bli höst och det är livets årstid alltså. Skriker ju mysfaktor. 3. Idol och Paradise Hotel har dragit igång och jag följer det slaviskt. 4. Trean innebär individuella val och där har jag valt en kurs i skrivande (SOM jag har saknat kreativt skrivande) och efter mycket om och men en kurs i foto. Jag hoppas verkligen att det sistnämnda kan väcka mitt fotointresse som jag råkat lägga på hyllan.

Ja, det är lite så jag har det nuförtiden! Tog mig faktiskt ut och knäppte lite bilder senast idag för att bli kompis med min kamera igen efter vårt lilla uppehåll. Så det får väl avsluta denna lägesuppdatering. Haj!

kornigt och dant men vafan det är en söt humla och en söt katt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0