step from the road to the sea to the sky

Bilder från photoshooten med Sara som egentligen skulle skett mycket tidigare medan solen fortfarande var uppe. Många bilder blev alldeles för mörka eftersom klockan hann bli 10 innan vi började haha. Men ett par fina blev det iallafall och jag gillar ljuset efter det att solen gått ner även om det är svårt att fota i. 

tjugotredje maj

Sedan sist jag skrev här har jag varit på stadsteatern, spelat på ett bröllop med bandet, tagit mig igenom mattenationella och gått barbent två dagar i rad. Idag blev det nog sommar på riktigt. Efter att jag gått runt i bikini halva dagen åkte jag och Sara till badberget och solade och åt pastasallad och tårta i säkert två timmar. Sen hade vi en photoshoot senare på kvällen som ni kanske får se bilder ifrån senare. Mycket mycket bra dag. Sommarlovet är nära nu.

fjärde maj

I fredags åkte jag in till stan med Sara och Alexandra. Meningen var att vi skulle gå på en fotorunda, men det blev inte så många knäpp med kameran. Istället bara gick vi, hoppade på en buss vi inte riktigt visste vart den gick, köpte jordgubbar och åt middag på Jensens (och därmed bröt jag min vegetariska vecka, hehe). Sen åkte vi hem till Alexandra och drack te och myste. 

och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Bilder från grillningen förra veckan. Det ser så vårigt och nice ut, så jag tänkte att de kunde få publiceras här nu när vädret fått pms och bestämt sig för att bli kallt och dåligt igen. 

RSS 2.0