sista juli

Efter 4 dagar nere i Blekinge med Sanna, några dagar hos Sara med enbart pizzaätande och Sherlock, 11 dagar hos min syster bestående av kattmys, smultronplockande, husmålande, pool, bad vid stenbrott, sushi, risk och film kom jag in genom min dörr och kände för en gångs skull hur det luktade hemma hos mig. Det har varit väldigt kul att ha flyttat omkring och jag är förvånad över att jag klarade det såpass bra, men samtidigt var det otroligt skönt att krypa ner i sin egna säng och ha ordning på alla sina saker. Dagen efter hemkomsten drog jag hem till Elvira med gänget och grillade, nakenbadade och pratade in på småtimmarna. Tisdagen bjöd på Allsång med Alcazar, Panetoz och Conchita Wurst och så hann vi såklart klappa på getter och äta glass.
1. svettiga och nöjda över satsig lunch 2. en fika på café 60 som kostade mig 90 jävla kronor 3. fyra mannar på skansen 4. stenbrottet som jag, helena och dmitrij åkte till på årets varmasta dag

Idag gick jag upp innan 9 för att åka till Eriksö med Sanna. Vi har saknat det badstället i 2 år nu så det var kul att vara tillbaka. Solade, badade, åt pannkakor och sedan åkte vi vidare in till Vaxholm och åt gratis glass. När glass i Vaxholm är avklarat får fan hösten komma om den vill. Senare på dagen åkte jag till stallet som jag inte sett skymten av på en månad om inte mer. Det blev en mysig uteritt i kvällssolen och så var en mycket bra dag nästan slut. Nu har jag jobb som servitris på bröllop, förhoppningsvis ett till allsång och en liten del av sommarlovet kvar att se fram emot.

sommardag

Dagen innan jag åkte iväg till Blekinge hängde jag med tre favoriter i staden. Köpte mig ett par nya svarta converse och så köpte vi thaimat och vandrade omkring för att hitta en fin park. Tillslut hittade vi en på en kulle med utsikt över Djurgården och intill satt en kille och spelade gitarr. Och så åt vi glass på Fjällgatan.
 

she don't need to see the sun ahead

Hängde med Sanna igår och passade på att fota en ny profilbild till henne. Hon gör sig så bra framför kameran så några fick komma upp här också. Om 6 dagar sitter vi två på ett tåg ner till Ronneby och det ska bli så himla roligt och skönt att få komma bort lite.

RSS 2.0