i am a rolling wave without the motion

Har gjort en ny spotifylista (här om ni vill kika) eftersom jag har haft samma sedan 2010. Mycket jobb i onödan för jag saknar redan min gamla. Lite ny musik har jag iallafall hittat och den hittar ni här över. Eller okej, lite är sånt jag lyssnade på förut och återupptäckt, men lite är faktiskt helt nytt som Hatar Allt. 

Annars händer inte så mycket. Ska guida på öppet hus imorgon och sedan pizzamysa med gänget. Hörs!

röda läppar

En skön vecka utan plugg ligger framför mig och det händer så mycket bra och roligt. Var hemma hos min syster idag efter skolan och planerade min mammas födelsedag. Provade även rött läppstift och det kändes kladdigt och läskigt men lite snyggt var det. 

19.10

Ett collage med halvbra mobilbilder och såriga händer är de fysiska minnena från denna helg. Vi har haft det sjukt bra och det här är en resa jag sent kommer glömma. Förutom tidiga morgnar och det faktum att jag glömde mitt kontokort hemma (HUR kan man glömma det viktigaste ens?) så har allt varit sjukt bra. Okej, att Sara låste in sig själv och nycklarna i lägenheten runt halv 1 på natten och inte svarade i telefon vilket fick oss att tro att hon låg i koma var mindre kul, men såhär i efterhand är det bara ganska komiskt (det ska tilläggas att vi ringde dit ett flertal reseledare och att kaos rådde). Känns otroligt konstigt att vara själv nu, vilket jag inte varit i mer än 10 minuter sen i torsdags. Vi har haft både bra skidåkning i Björnrike och Vemdalen och hängt med bra folk på kvällarna, så även fast jag helst vill tillbaka känns det ändå helt okej. FAN VAD FINT

vinterfestivalen

Känner mig som på bilden ovan när jag var ~9 år i Sälen med ma familia (kan ju nästan höra pitbull där i bakgrunden till min fistpump). Imorgon åker nämligen jag och 3 vänner till Vemdalen på Vinterfestivalen! Har packat hela kvällen och är sjukt förväntansfull. 7 timmar på buss imorgon men det är det värt. Dessutom är det många från min skola som ska dit och även en klasskompis. Kommer ha 3 sjukt bra dagar vet jag redan nu. Hörs!

10 januari

De första 3 skoldagarna har gått väldigt fort, kanske med tanke på att jag slutat runt 12 varje dag. Idag efter skolan gick jag och några kompisar hem till Amanda och satt och åt kakor, drack te, lyssnade på nelly furtado och pratade och myste. Mysig fredag!

take me on a trip i'd like to go some day

Mitt nya syre. Tack expresso house för att ni spelade den (tror jag?) och Clara för att du sa vilken låt det var. Hej!

sista dagen på lovet

Att vakna bredvid en av sina bästa vänner, basta på förmiddagen fast det egentligen får en att känna sig levande död resten av dagen för att sedan vara en hel dag med ännu en väldigt bra vän man inte sett på hur länge som helst. Baka macarons, kolla på supernatural och bara prata om allt man missat. Min sista dag på lovet spenderades helt enkelt på bästa sätt. Är inte redo för skola imorgon. Kommer förmodligen kolla på pretty little liars tills klockan slår 2. Godnatt! 

bråvalla

Den 26-28 ska jag och några klasskompisar på bråvallafestivalen. Här är några av de artister som släppts hittills och måste nog säga att jag är mest taggad på Maggio och Kings of Leon än sålänge! Känns lite risky att ha bokat när de bara släppt 15 artister men jag tror absolut att det kommer vara värt det vilka som än kommer (undantaget är väl stiftelsen). Vi ska bo på premiumcampet vilket innebär ett lite lugnare område med tillgång till dusch och laddningsstationer. Dessutom kommer vi kunna vara var vi vill på hela området på dagarna och kvällarna. Detta blir festivalpremiär för mig och jag längtar redan sjukt mycket!

nyår 2013

Jag och 7 kompisar spenderade vårat nyår i min syrras hus ute i skogen. Jag bjöd på middag och efterrätt och mina fina vänner stod för sjukt sjukt sjukt bra sällskap. Vi sjöng singstar abba (kan ha varit en av många höjdpunkter), pratade, hade allsång, pratade lite till och tände tomtebloss i förskott. Vid tolvslaget var det meningen att vi skulle skjuta en raket som valde att smälla innan den åkt iväg, vilket var rätt synd eftersom vi inte såg några andra fyrverkerier (det ligger ganska mycket på landet detta hus). Men efter en promenad lyckades vi se ETT fyrverkeri och så tände vi thailändska lyktor som vi släppte iväg så det blev ju bra ändå. Sen sjöng vi eloise och money for nothing på singstar, bara hängde och hade det trevligt. Runt 5 somnade vi efter en jävligt bra början på 2014. Dåligt bra vänner jag har.

RSS 2.0