den där gången, sista gången

Helgen har bestått av jobb (kul att jag jobbade den varmaste helgen hittills), grillning och kubb med vänner och ohälsosamt många spelningar av Kents nya låtar. Godhet är fan galet bra. Annars ser jag fram emot nästa vecka eftersom jag bara går i skolan 2 dagar och så är det valborg. Det är inte så mycket mer som händer för tillfället.

23 april

Oj, här händer det inte så mycket. April har inte riktigt fått mig på blogghumör då dagarna mest bara gått. Eller, så känns det iallafall, jag har ju egentligen hunnit med ett helt påsklov. Och vardagsutmaningen på instagram. Påsklovet var faktiskt väldigt bra när jag tänker efter. Spenderade mer tid hemma hos kompisar än hemma, efterskottsfirade Emmy med picknick i Kungsträdgården med alla tjejerna, filmmyste och gick på massa promenader. Sista kvällen spenderade jag på en brygga med Emmy till det blev mörkt och stjärnklart. 

Framför mig har jag nationella prov och jobbiga skolsaker att ta mig igenom. Men det ska nog gå. Har flera dagar av sol och en söndag med grillning och kubb framför mig så det finns ju lite hopp om tillvaron ändå. HAJ

och förutom att posea och äta turkisk yoghurt i haremsbyxor har jag hittat lite bra ny musik som jag slänger in här

RSS 2.0