höstlov

Jag har lov och har inlett veckan med att bränna nästan alla pengar. Nya jeans, skor och en skjorta från weekday hittade jag idag i stan med Helena. Kanske att jag lyckas på det på bild nån dag under lovet. Hann även heja på två mysiga twittrare och så har jag lyckats beställa sista exemplaret av en mycket fin jacka. Så detta är en väldigt bra dag! Imorgon ska jag jobba och på kvällen ska jag, Lisa och William ha filmkväll. 


tjugofjärde oktober

Men hej, glömmer bort att jag har en blogg ibland. Vad händer i mitt liv då? Får höstlov imorgon, ska ha spookball i skolan och min klass ska klä ut sig till Zlatan. Vi kommer inte vinna pris för bästa utklädnad med andra ord, menmen. Den här veckan har varit stundvis väldigt bra och stundvis lite sämre. Har jobbat lite, ätit kladdkaka och kollat på new girl, badat och lyssnat på podcast, men även haft ganska mycket i skolan och dessutom mest gått runt och snorat. Det jobbigaste är inte ens att vara snorig, det jobbigaste är hur irriterande och äcklig man känner sig när man går runt och snörvlar haha. 

Höstlovet är ganska uppbokat redan. Herregud vad jag är en busy woman. Ska jobba på lördag och efteråt ska hela gänget hem till Amanda på tacomiddag, på måndag ska jag klippa mig för första gången på ett och ett halvt år och sen ska det jobbas lite mer och så ska jag på kurs i stallet förhoppningsvis. Har inte haft sovmorgon längre än till 8.30 sedan förrförra helgen så ska ta varje tillfälle att sova också. Nej men det mesta är bra förutom att det blir mörkt vid 6 så man aldrig hinner fota. Saknar det.

oh satan vilken bildbrist 

do i wanna know?

 
Förjävla bra låt, cool video (det bra börjar i refrängen)

keep your head up keep your heart strong

Älskar att allt är oranget och gult ute, äter satsumas och har kollat på love and other drugs. Pluggar på tok för lite och sitter och lär mig låttexter istället. Har inget att blogga om så ha inte så höga förväntningar.

inte ens min katt

blundar tills jag skymtar lyckan

Lyssnar på Maggios nya (favoriterna är nog hela huset och va kvar), sjunger Beatles och Maggios gamla låtar med bandet, blir påpackad fler och fler uppsatser som jag inte har tid att börja med, äter ben & jerrys och myser med en av världens bästa katter och idag hade jag min första dag på jobbet. För att vara första gången gick det bra! Hade min syster som skyddsnät och då kan det inte bli annat än roligt heller. Har en bra känsla och får se hur länge den håller innan pluggandet raderar allt.


min favoritsmak och mitt favoritsällskap (nästan)

macklemore & ryan lewis

Igår var jag och Lisa på Macklemore & Ryan Lewis på globen. Har inte varit på konsert på globen sen jag var 4 och kollade på Electric Banana Band, haha. Det var heeeelt sjukt vad bra det var. Slår faktiskt de flesta konserter jag varit, förutom Coldplay förstås. Men den slår nästan Håkan på Skansen i somras alltså (kan inte riktigt bestämma mig). Publiken var helt galen, framförallt under Can't Hold Us och Thrift Shop. Vi stod kanske 7 rader från scenen och man blev framputtad så fort publiken blev exalterad. Har inte varit på en sån här typ av konsert förut, och det var verkligen en upplevelse i sig. Var svettig överallt, ända ner på vaderna. Helt galet. Sjukt jävla bra kväll och en GALET BRA konsert! första oktober

Saker och ting börjar gå min väg känns det som. Igår fick jag ett barnvaktserbjudande som jag tackade ja till och på kvällen fick jag komma på arbetsintervju på k-rauta helt jättespontant. Min syster jobbar där och fick prata med hennes chef, så nästa vecka ska jag på upplärning vid tre tillfällen efter skolan och sen får jag börja jobba. Känns sjukt bra! 

Kommer ha väldigt mycket att göra kommande veckor också - träffa föräldrarna till barnet jag ska passa, plugga, gå på upplärning och imorgon efter skolan ska religionsgruppen till stan till massa hare krishnas. OCH macklemore på fredag med Lisa. Kommer inte ens ihåg senast jag gjorde såhär mycket grejer på en och samma gång lol. 


RSS 2.0