don't tell me our youth is running out

Den här veckan har gått väldigt fort. Det här är väl ungefär det jag gjort:
- Haft TEG-dag vilket innebar massa utmaningar med klassen, utklädd till krigare och godisregn. Älskar min skola.
- Åkt till min gamla skola för att kolla på niornas cabarét. Träffade massa gammalt brottbyfolk och läraren jag hade i ettan till femman. Gick runt i Brottby med Emil och Lisa och lyssnade på nostalgimusik och hade det bara jättebra.
- Haft idrottsdag med brännbollsturneringar. Min klass förlorade alla matcher ehm. Gick runt Rönningesjön med Amanda, Elvira och Emmy och pratade om allt vi inte riktigt haft tid att prata om på senaste tiden, kom i mål sist och fick en giffel i tröstpris och sen åkte vi hem till Elviras SJUKT fina hus och käkade pizza och satt på hennes altan i flera timmar. 

Och nu är ALLT plugg klart för det här året. Om en vecka är det skolavslutning och jag vet inte ens om jag har något att ha på mig. Men det löser sig, det gör det ju alltid. Idag har jag solat, spelat kubb och haft det sådär nice och somrigt och ikväll ska jag hem till Emmy och mysa, kanske kvällbada och kolla på skärgårdsdoktorn. 


ett framsteg blir ett bakslag


i feel my heart start beating to my favourite song

 tumblr

Det har varit en väldigt lugn helg. Igår var det grannfest här, men jag var mest med Helena, Dmitrij och Robin och vi gick på promenad i bara shorts och det kändes faktiskt som sommar. Jag har nån jävla förkylning som inte vill bort men jag är glad för det för det har hänt mycket bra. Och idag ska jag bara vara hemma och sola.

or just lay on the grass and act and pretend

 
Här är min katt. Min katt är bättre än din katt. 
Nej men, tog faktiskt fram kameran lite igår och upptäckte först då hur grönt och fint det blivit ute. Borde verkligen fota mer ofta och komma in i det igen.

just another brick in the wall

 

och jag känner en sån lättnad när musiken går på igen

Jag har skrivit mitt sista nationella prov för den här gången, vilket även var det sista provet i ettan, och blivit klar med en vetenskaplig analys på 14 sidor. Så idag har jag gjort absolut ingenting och det behövdes verkligen. 

Nu är det bara den här veckan och en vecka till, sen är det sommarlov. Känns så himla himla sjukt. Tror det är för att värmen inte kommit på riktigt än och det fortfarande känns som april. Om två veckor har alltså en tredjedel av min gymnasietid gått. VART FAN TRYCKER MAN PÅ STOPP???
 

lördags

I lördags hade Amanda och Elvira grillkväll i Täby eftersom de har fyllt år. Det var några från klassen där och många av deras kompisar som vi inte träffat förut. Vi grillade, lyssnade på musik, träffade ett annat grillgäng, satt på bryggan i mörkret och hade det jättenice. Kändes lite torrt att åka först, men vid 11 var jag och Emmy påväg hem. Sen gick vi i 40 minuter från bussen med onda fötter och 1% batteri kvar på mobilen. Det var en bra kväll. 

hade ingen kamera med mig så en mobilbild blir väl bra (haha fyfan vad illa)

nittonde maj

 
I fredags var jag, Helena och Dmitrij på cirkus och vi blev 10 igen. Cirkus är väldigt underskattat. Sen köpte vi sushi så min fredag var jävligt bra.

tumblr


åh baby var har du varit vi har redan tänt på grillen

Okej bra saker som händer just nu: börjar 12.10 imorgon, ska på grillkväll i täby med massa vänner + vänners vänner på lördag (missar dock eurovision och gråter blod pga det), kommer ha klarat av 2 nationella prov denna vecka, det är 29 dagar kvar tills jag åker till USA, nästnästnästa vecka är det skolavslutning. Och lyssnade på 999 idag och nostalgitrippar till förra våren. Så ja allt är bra.

lol 

tisdag

Hade en jättebra långhelg och nu är det bara 3 veckor kvar till sommarlov (tror jag?) (isch?). Känns jävligt bra förutom att det är den jobbigaste uppgiften kvar nu som jag inte kommer någonstans på. Aja. Har inte så mycket mer att skriva faktiskt.

bilder från grillning i fredags

my eyes don't shed tears but boy they bawl

Gråter blod för att jag inte är hemma när Frank Ocean kommer till Bråvalla.

or do you never think so far ahead

 
Idag vid 7 åkte jag och Lisa in till stan och käkade på Cafe60. Satt där ett tag, gick längs vattnet till Djurgården och Grönan, mötte bror med familj och bara ~levde livet~ lol. Nej men det var supermysigt, älskar Stockholm. BRA FREDAG XOXO

kungsträdgårdenVi åker till kungsträdgården tänkte jag och Emmy, det kan ju vara mysigt. Det tänkte 89257289758942 andra personer också. Så jättemysigt var det inte, men väldigt fint ändå. Sen kom Elvira, Amanda och Clara och så hade vi picknick i en annan park lite längre däirfrån. Käkade massa gott, snackade om allt och det var alldeles lagom varmt ute. Har så himla bra och fina vänner. Sånt här borde man göra oftare.

Tog lite bilder, men jättebra blev de inte. Inte fotat på hur länge som helst så måste väl kanske komma in i det. Och redigera har jag helt glömt bort hur man gör.

onsdag

De två senaste dagarna har varit hur bra som helst. Struntat i att plugga fast jag egentligen behövt, gjort spontana grejer, suttit vid fontänen med Emmy och Jakob och varit med Helena och Dmitrij. Och imorgon ska jag och Emmy in till kungsträdgården och chilla där, kameran följer med också. Inte rört den på väldigt länge, stackarn. Imorgon är jag ledig och nu ska jag bädda ner mig och kolla på new girl, har hört att den ska vara väldigt bra.


nästan en vanlig måndag

Bloggen uppdateras inte jättemycket. Det är jävligt fint ute. Insett att jag måste plugga som fan de kommande dagarna. Har köpt biljetter till Macklemore & Ryan Lewis i höst. Och idag fyller även fina fina Lisa 17 år.


fredag

Gör inte så mycket på dagarna och tiden rinner iväg. Känns som det snart är jag som tar studenten istället för alla i min skola som springer runt med studentmössor. Har iallafall gjort NP i engelska, fikat i täby, ätit glass och varit guide på öppet hus. Och idag har jag ätit tacos och suttit lite för mycket framför datorn. Ska försöka ta lite mer bilder, som jag säger hela tiden men aldrig lovar.

i brist på bilder - denna hade jag på mig idag 

valborg

Hade en väldigt mysig valborg med Sanna, Lisa, William, Alexandra, Sara och Melker. Vi var lite vid en brasa, åkte hem till William, grillade marshmallows och bara pratade. Supermysigt!

sanna är rätt snygg ja

RSS 2.0