time stood still the way it did before

Halva första skolveckan har gått och det känns faktiskt bra. Har börjat med mediaämnen och känns sjukt skönt att vi kommer få göra praktiska saker och inte bara teoretiska. Jag är nog egentligen bättre på teoretiska saker, men man måste ju prova något nytt också och det här verkar sjukt intressant så det kan inte bli annat än bra. Vi kommer bland annat få sända radio i framtiden och göra en reklamkampanj och massa annat kul.

Har även hunnit lyssna sönder Maggios nya låt, varit på Ikea och köpt massa nytt till mitt rum och spelat och sjungit med William, Alexandra och Melker. Skönt att man inte har läxor och sådant än så man faktiskt har tid att göra något när man kommer hem från skolan.
 
Ska försöka damma av kameran också och ta lite nya kort nu när det är sensommar och fortfarande är fint ute!

så börjar sommarlovet lida mot sitt slut

Nu är det bara 4 dagar kvar att sommarlovet. Jag känner mig inte alltför deppig för mitt lov har varit 12 veckor långt och en fjärdedel har spenderats utomlands. Det har gått sjukt fort, men samtidigt känns det väldigt längesen sedan alla elever satt och trängdes i en svettig aula (inte den mysigaste skolavslutningen).

Jag har gjort mycket i sommar men samtidigt känns det som jag inte gjort någonting alls. Såhär i efterhand känner jag att jag kunde tagit vara på sommaren lite bättre för gångerna jag badat kan jag nästan räkna på fingrarna och särskilt brun har jag inte blivit. Men jag har iallafall träffat alla jag velat träffa, både karbystammen och kompisarna från TEG. Jag och Sanna har spontanåkt till Uppsala, jag och Emmy har varit på Gotland, jag har nattbadat, bott tre veckor hos min syster i USA, varit på allsång på skansen och sett Håkan Hellström, Johnossi och Joshua Radin, ätit pizza vid kyrkoruinen och planerat inför nästa sommar. 

Så det känns faktiskt helt okej att komma tillbaka till skolan som nu är fylld med massa nytt folk och träffa klassen och få rutiner igen. 
 
 
 
 
 
 

on cold days cold play's out like the band's name

 

did you flinch did you care

Jag, Lisa och William har sovit hos Sara vilket innebar ansiktsmask, tidningsquiz, ett besök på en dimmig kyrkogård kl 1 på natten AV NÅGON ANLEDNING, glass och paj en timme senare och att trängas fyra stycken i en dubbelsäng. Idag åkte jag in till stan med Emmy och träffade Nina, Elvira, Amanda och Clara. Alla vi 6 (Annika saknades för hon är i gbg) har inte setts sen skolavslutningen, vilket ju är synd.

Jag är glad för att jag till skillnad från alla andra inte börjar förrän den 26:e augusti och är ledig hela nästa vecka. Förstår inte riktigt att jag börjar tvåan då. Men det ska väl bli kul antar jag? Är nog bäst att ha den inställningen.

saknas två på bilden men vilka fina kompisar jag har va

tumblr

www.elisabethamanda.tumblr.com

sextonde augusti

Det blev ingen allsång i tisdags men jag är glad ändå för jag har bastat och myst med Sanna som jag inte sett på över en månad, varit med min syster och hennes son, legat vaken halva nätter och kollat på pretty little liars (ja det är så beroendeframkallande som alla säger) och idag ska jag, Helena och Matilda in till stan och äta middag och gå på bio. Sommarlovstiden börjar rinna ut och om 9 dagar börjar skolan igen, så nu ska jag verkligen försöka ta vara på den sista veckan.

OCH min hårddisk är tillbaka hemma efter äventyr i USA!


känn ingen sorg

Idag åkte jag, Emmy, William och Emil och såg känn ingen sorg i stan. Mycket mycket fin film, även fast den inte helt och hållet levde upp till mina förväntningar. Men det är inte så konstigt att de var skyhöga eftersom alla sagt så mycket gott om den filmen. Bra var den hur som helst och det var första gången jag grät till en film sedan berättelsen om pi (ja jag grät när tigern dog eller försvann eller vad den gjorde). 

Imorgon ska jag på panda da panda på gröna lund med Emil, Lisa och Emmy och på tisdag blir det en heldag på allsång på skansen med Emmy. Vi ska fan ha sittplatser om vi så ska vara där 8 på morgonen. Den här veckan kommer även min syster Matilda hit från USA med sin son Henry, så det kommer bli en väldigt väldigt bra vecka.

det fick bli en bild på min fina fina vän emmy eftersom hon nämndes flest gånger i detta inlägg

joshua

Var hemma hos min syster igår och bara myste, lyssnade på tenacious D (missar dom på grönan, sad but true), spelade kort och på kvällen åt vi sushi och kollade på skräckfilm. Hon har även skaffat en liten sibirisk kattunge som heter Joshua, så nu är jag kär.
 
 

och det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden


visby


I visby var vi första hela dagen och bara cyklade omkring, fotade, höll på att köra på människor i nerförsbackarna och köpte te inne på en mysig butik innanför visbymuren. Sjukt mysig stad och det gjorde nästan ingenting att vi cyklade hem 2 mil i regn.

tofta strand

 
Några bilder från tofta strand, där vi var varje dag och antingen badade, bara myste eller kollade på helt sjuka solnedgångar.

hemma i stockholm

Rubriken höll på att bli "hemma i sverige". För när man sitter och äter middag i solnedgången alldeles vid havet, när man kan gå till stranden på 5 minuter och allt man äger är fullt med sand känns det verkligen som man är utomlands.

Gotland var iallafall hur jävla bra som helst. Trots att det regnat 3/7 dagar har det verkligen varit otroligt bra. Jag och Emmy har varit på stranden varje kväll, vi har kvällsbadat och badat näck på en tom strand, bränt oss, ätit chips och dipp långt in på natten och cyklat omkring i Visby. Vi cyklade även 2 mil från Visby hem till Tofta i regn, men det kanske inte står med på listan över de mysigaste sakerna vi gjort. Med mig hem fick jag ingenting mer än en påse te jag köpte på Kränku i Visby, men det är upplevelsen i sig som räknas mest.

Tänkte mest ge ett livstecken, bilderna jag tagit med har jag inte laddat över än men det kommer, så det får bli från instagram sålänge men det DUGER VÄL.
 
första kvällen

och sista kvällen

RSS 2.0