could be the changing of the seasons

Har hunnit med så mycket bra de senaste dagarna/veckorna. Lite har jag redan hunnit blogga om men jag har inte alltid haft några bilder att visa. Dessa bilder är från en kvällspromenad med Sanna och fotokvällen med Sara.

Jag och Emmy klädde ut oss till turister på TEG-dagen (resten av klassen också men våra outfits tog nog faktiskt priset). Inte fan vann vi bästa utklädnad för det. Efter godisregn åkte vi till Gröna Lund för att kolla på Panetoz tillsammans med en publik där medelåldern kanske låg på 13 år.

Couscoussallad med halloumi blev en succé och klassfesten satt väldigt fint den med. Innefattade bland annat årets första dopp och nakenbad och att sitta nere vid bryggan med klasskompisar var inte helt fel. Dagen efter hängde jag och Emmy i en lägenhet på Kungsholmen, käkade thaimat och jordgubbar och hade det väldigt bra. Nu har jag visserligen lyckats åka på en förkylning som torterar min hals, men livet leker ändå. Om bara 3 dagar får jag sommarlov och alla planer för sommaren håller på att falla på plats. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0