18 juni

Endast en vecka av sommarlovet har gått och jag har redan hunnit med så mycket. I torsdags hängde jag med Nina och Amanda, bakade kladdkaka (som för övrigt blev min middag) och bara pratade och myste. På fredagen åkte jag till Gröna Lund med Clara, Annika och Lisa och såg Arcade Fire och åkte popexpressen för 40 kronor var.
lördags jobbade jag och sen var det jobbfest på kvällen som innebar massa god mat, sköna kollegor och brännbollsturnering på Skavlöten. På söndagen åkte jag och Emmy till Gärdet på Kentfest vilket helt klart var en av årets höjdpunkter. Efter att ha strosat omkring och börjat känna på festivallivet inför Bråvalla och blivit fotade av en fotograf från P3 såg vi äntligen Kent som var så otroligt jävla bra.
Måndagen bestod sedan av förberedelser inför kvällen då massa fina kompisar kom hem till mig och grillade och spelade kubb. Jag, Emmy och Sara gjorde potatissallad och bakade en väldigt estetisk jordgubbstårta. Och hela gårdagen spenderades på Skansen med min syster och våra brorsbarn. Har haft fullt upp med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0