14 december

Såhär fem dagar innan det är dags för jullov sitter jag här och fick lust att blogga. November gick sjukt fort och första halvan av december också. Sen har ju förfan 2013 gått. Förutom massor av skolarbete har jag ju faktiskt hunnit med en del annat också under tiden jag inte bloggat. 

Jag och Emmy har varit guider på öppet hus. Stört kul i vanlig ordning, det är något speciellt när man står där med teg-tröjor och träffar massa söta små vilsna själar som är precis i samma situation som en själv för 2 år sedan. Förhoppningsvis lyckades vi charma en och annan.

Köpt en ny jacka och nya jeans. Nu när jag jobbar har jag ju faktiskt råd med sånt. Såhär höstigt och fint var det i slutet på november (bland de enda höstbilder jag tagit tyvärr)

Jag, Helena, Dmitrij och mamma och pappa har varit nere i Småland på min systers födelsedagsfest. Vi fick sova i ett litet hus som såg ut som en fjällstuga. En bäddsoffa och ett loft fick vi dela på och det var en väldigt väldigt mysig kväll.
Jag och William har irrat runt i stan och letat julklappar och fikat på Cafe 60. Hur mysigt som helst ju. Har faktiskt i princip alla julklappar inhandlade såhär 10 dagar innan julafton och det är nog första gången det har hänt. 

Igår kollade jag på Luciatåget hemma i Össeby och det kändes sjukt nostalgiskt att vara där med massa vänner och folk man kände igen. Idag var det min tur att vara tärna för första gången sedan åttan kanske, har saknat det som fan.

Nu är det bara 10 dagar kvar till julafton. Har lyssnat på julmusik sen första december (tack lugna favoriter för att ni har julmusk 24/7 fram till juldagen) och följt julkalendern, såklart. Ätit lussebullar, druckit glögg, handlat julklappar och bara längtat jävligt mycket efter julen i allmänhet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0