sista dagen på 2012

Januari var egentligen ganska händelselös. Hade halv åtta hos mig med mina fyra kompisar på helgerna och hade extremt kort hår. Började nedräkningen till Coldplaykonserten och var mest i stallet. Köpte en fin tröja gjorde jag också.

Februari var, av vad jag kan tolka bloggen och arkivet, en bra månad. Firade min syster som fyllde 22. Jordgloben fick flytta in på mitt rum. Hade spontana kvällar med mina vänner med pizza och spel på ett gammalt nintendo. Upptäckte tumblr och William Spetz. Ja, februari var väldigt bra.

Mars var jag nog mest med Lisa. Fotade, gick promenader, gjorde konstiga saker. Jag var glad, alla var glada för det blev ju vår. Fotade för lite och hade ständig panik över klänningsval till balen. Och så följde jag med min kära vän Alexandra på audition till X-factor.

April var bra och dålig på samma gång. Började sörja splittringen av klassen i förväg eftersom det var nu jag insåg hur bra alla var. Samtidigt var det bra att jag insåg det och började ta vara på den lilla tid vi hade kvar tillsammans. Kom in på mina preliminärval. Satt på en tak under stjärnhimlen med fina vänner. Upptäckte Kent. Kom närmre det som var viktigt och längre bort från det jag växte ifrån.

Maj var precis som april lite blandad. Allt i skolan drog ihop sig för ett avslut, vi hade plojfoto, nationella prov, cabarét och niornas bal. Fick fint besök från USA. Planer om ett eget år där började ta form. Jag och Lisa hade vår första twitterträff. Sommarkänslor och en kväll vid bryggan med Lisa och Alexandra fick mig glad när annat inte gjorde det.

Juni, vart ska jag börja. Åkte på en klassresa som jag nog kommer komma ihåg väldigt länge. Sjöng inför hela skolan på avslutningen där knappt en tår fälldes, hade en minnesvärd kväll med hela nian på kvällen efter det. Badade, solade, var med vänner, var fri. Var vid vattnet med en fin ponny. Juni var kanske årets höjdpunkt.

Juli var mest sommarsommarsommar. "Övernattade" hos kompisar utan sömn, satt nere vid Vallentunasjön och åt jordgubbar, gjorde ingenting tillsammans med Sanna, läste i solen och klippte gräs för pengar. Fin månad det där.
 
Augusti var den månad då det hände mest. Jag och Lisa var i Rom med mina föräldrar i 10 bra men jävligt varma dagar. Jag började gymnasiet. Jag var så himla nervös och så himla osäker. Men jag hamnade i en skön och bra klass där jag trivs väldigt väldigt bra. Och så träffade jag Emmy och Annika som jag klickade lite extra med. Jag tror inte det kunde ha gått bättre. Och augusti avslutades med Coldplay som jag aldrig glömmer.


September bestod mest av att försöka komma igång med skolan, inte sakna sommaren för mycket och inte oroa mig för mycket för att tappa kontakten med vänner på andra skolor. Levde i ett (bra) töcken av alla nya intryck och människor. Det blev höst och jag fyllde 16.

Oktober kommer jag knappt ihåg. Började bli stressad och sov och åt mindre och mindre. Tog fina bilder på Annika och hade tjejmiddag med nya och gamla vänner. Lyssnade på Markus Krunegård. Njöt av hösten medan den fortfarande var fin. Började övningsköra. 

November kan nog vara en av de sämre månaderna på 2012. Tyckte mest att tiden gick för fort. Det var varken höst eller vinter. Var mest förvirrad. Såg Markus Krunegård live med Emil. Planerade saker som inte blev av. De bästa dagarna i denna månad var de sista.

December, till sist. Julkalendern, alldeles för tidiga julkänslor, ny musik, fina vänner, skratt och sista-minuten-plugg sammanfattar nog månaden väldigt bra. Julen var väldigt mysig och jag tror att nyår kommer bli minst lika bra det.
 
Alla bloggare gör så fina årsresuméer med alla bilder och minnen. Så jag ville inte vara sämre jag.
2012 har varit så himla bra. Den senare halvan har varit extra bra och ibland önskar jag att den tidigare halvan kunde blivit lite bättre. Men sånt kan man inte ändra på. Jag träffat så många nya bra människor och när jag tänker efter har jag hunnit med väldigt väldigt mycket. Tänker inte skriva förhoppningar och drömmar om 2013 för jag vet att det kommer bli vad jag gör det till.
Jag har gjort detta inlägg med ett leende på läpparna och det säger nog det mesta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0